Online Workshop: Creëer je leven in lijn met jezelf


Heb jij ook wel eens het gevoel dat de dingen in je leven niet zo lopen zoals je zou willen? Ervaar je af en toe dat je ergens tegenaan loopt, maar niet weet hoe je dit kan veranderen? Droom je soms eens van een ander, of een rustiger leven?

Wat als jíj de mogelijkheid in jezelf hebt om hier iets aan te veranderen? Wat zou het voor jou betekenen dat jij wél dat leven kan gaan leiden waar je van droomt? Welke openingen zouden er ontstaan als je zelf kon ervaren welke kracht je in jezelf hebt en wat zou de impact hiervan op jouw leven kunnen zijn?

Een kracht die voortkomt uit bewustwording en persoonlijke ontwikkeling. Een kracht die je toont dat jij nog heel wat potentieel vanbinnen hebt zitten. Een kracht die misschien ondergesneeuwd is door overtuigingen, gedachten, emoties of vroegere ervaringen... maar die er wel nog steeds zit.

Dat is waar we tijdens de workshop “Creëer je leven in lijn met jezelf” een licht op schijnen. Samen met mijn collega coaches Mei-Lan en Lene, begeleid ik deze aanloopworkshop die je al doende laat kennismaken met een aantal inzichten en praktische tools uit de transformationele trainingen van Creative Consciousness. Tijdens een boeiende namiddag ervaar je dat jij de mogelijkheid in je hebt om te creëren wat je echt wil en hoe je dit in beweging kan zetten, en ondervind je de eerste stappen van de kracht van persoonlijke ontwikkeling en bewustwording.

Deze online workshop is bedoeld voor iedereen die bewuster in het leven wil staan, rust in zijn of haar hoofd nodig heeft en meer in lijn met zichzelf wil leven.

De data van de aankomende ONLINE workshops zijn:

Zaterdag 27 juni
Deze workshop is in het Nederlands van 14u tot 18u.

Zondag 26 juli
Deze workshop is in het Engels van 9u tot 13u.

Woensdag 26 augustus
De taal van deze workshop zal nog bepaald worden in de komende maanden. De workshop is van 18u tot 22u.

Zaterdag 26 september
De taal van deze workshop zal nog bepaald worden in de komende maanden. De workshop is van 9u tot 13u.

De kostprijs van deze workshop is €35 per persoon.

Inschrijven kan door een mail te sturen naar meilan@creativeconsciousness.be. Wanneer je inschrijving definitief is, ontvang je een e-mail met alle praktische informatie met daarin de link naar de online meeting.

Website by

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x