23 & 24 februari 2019 : Programma Zelfzorg in de Winter

Zelfzorg in de winter

In een wereld waarin alles sneller, méér en drukker wordt, hollen we onszelf voorbij. Meer en meer mensen vinden geen rust en geraken stilaan zichzelf kwijt.

Zorgen voor jezelf is essentieel, om weerbaar in het leven te staan en om geluk bij jezelf te kunnen vinden. Het “Zelfzorg in de Winter”- programma reikt jou gedurende twee dagen een breed scala aan zelfzorg-tools aan, waarbij je leert om voor je fysieke, mentale, emotionele en spirituele Zelf te zorgen. Het programma is opgebouwd volgens de 5 elementenleer van de Traditionele Chinese Geneeskunde, waarbij ook de link wordt gemaakt met de seizoenen. In dit onderdeel staat dus de Winter centraal.

De winter is best een uitdagend seizoen door de korte dagen met weinig licht en de lage temperaturen. Het is voor velen een periode van weinig energie, zich constant moe voelen en van de ene verkoudheid in de andere terechtkomen. Ook mentaal stelt de winter menigeen op proef. Herken je dit en wil je voortaan meer genieten van de winter?

In het ‘Zelfzorg in de winter’-programma leren we je dat voor jezelf zorgen een must have is voor jouw gezondheid en welzijn. Zelfzorg komt ook je omgeving ten goede; als je jezelf respecteert en de nodige liefde en aandacht geeft, versterk je je veerkracht en dat merk je aan je humeur en de omgang met anderen. Ontdek wat jij nodig hebt om goedgemutst en beresterk door de winter te wandelen.

Wat mag je verwachten?

  • een tweedaags dagprogramma in een rustgevend, authentiek pand in hartje Diest
  • we werpen het licht op jouw gedachten en emoties tijdens de donkere winterperiode
  • je leert hoe je voor jezelf kunt zorgen en je de nodige tijd en aandacht durft nemen voor jezelf
  • denk- doe- en ontspanningsoefeningen die voor jou een groot verschil kunnen maken
  • yoga met houdingen die zijn aangepast aan het seizoen
  • aandacht voor en uitleg bij gezonde voeding en zelfzorg
  • gezondheidstips voor in de winter
  • voedzame, biologische lunches en sapjes, thee en gezonde snacks

Aan het einde van de twee dagen ga je naar huis met vernieuwde energie. Je hebt geleerd om te kiezen voor jezelf, jouw gezondheid en jouw leven.

Ook krijg je een hele reeks gezonde, voedzame winterrecepten, tips en oefeningen mee naar huis. Zo kun je nadien op een heel toegankelijke manier zelf aan de slag met een Winter-zelfzorgplan dat bij jou past.

We vinden het belangrijk om elke deelnemer de juiste aandacht en energie te kunnen geven. Daarom werken we met groepjes van maximaal 8 personen.

Voor wie is dit programma bestemd?

Het programma is toegankelijk voor iedereen. Je hoeft geen specifieke voorkennis te hebben of al yogalessen te hebben gevolgd. Alle oefeningen zijn toegankelijk opgebouwd en we houden rekening met ieders niveau en mogelijkheden.

De zelfzorgbegeleiders

Annemarieke van den Boogaard en Sofie Deleu begeleiden jou gedurende het Zelfzorgprogramma.

Annemarieke is licentiate bedrijfscommunicatie. Zij heeft ruim 23 jaar ervaring in training, coaching en consultancy op het vlak van communicatie, samenwerking, (zelf)leiderschap en verandermanagement. Ook is zij yogadocente en volgde zij een opleiding in Shiatsu en Thaise yoga massage. Annemarieke gaat voor eenvoud en authenticiteit in alles wat zij doet. What you see is what you get. Zij wil het beste uit zichzelf en anderen halen en volop van het leven genieten. Vandaar haar levensmotto: enjoy life, there is plenty of time to be dead.

Sofie heeft een opleiding Communicatie en Business Management gevolgd en is daarna gedurende 6 jaar aan de slag geweest in verschillende communicatiefuncties. Deze ervaringen brachten haar uiteindelijk bij haar echte passie, de mens en zijn gezondheid. Zij is zich gaan bijscholen tot Gezondheidscoach en Energetisch Therapeut en is mede-oprichter van de kiné- en gezondheidspraktijk MindToMove in Diest. Haar mantra ‘Take it Slow’ herinnert Sofie er dagelijks aan om bewust van elk moment in haar leven te genieten.

Praktisch

Het programma Zelfzorg in de Winter vindt plaats op zaterdag 23 & zondag 24 feburari 2019 van 9 tot 17 uur. Locatie is MindToMove, Koning Albertstraat 99, 3290 Diest.

Investering

Je investering bedraagt €326 p.p. excl. BTW (€395 incl. BTW) . Hierin zit alles inbegrepen, inclusief alle materialen, biologische lunches, snacks, thee en sapjes.

Interesse?

Meld je aan via mail: sofie@mindtomove.be. Wil je eerst meer informatie, bel dan naar Annemarieke +32 499 10 50 60 of  Sofie +32 472 90 29 20 of stuur een mailtje. 

Healthy Body, Healthy Mind, Happy Life

Website by

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x