Relax-traject: Stress, burn-out & mindfulness

Een greep uit de reacties op het afgelopen Relax-traject in het najaar van 2019

 • Ik leerde hoe belangrijk het was om te ontspannen en hoe er door oefeningen te doen energie opgewekt kan worden. Andere parels zijn ook het opstellen van een plan voor jezelf en afspraken met jezelf na te komen. 
 • Ik heb rust kunnen vinden bij elke sessie, ongeacht het stressgehalte dat ik had voor zo een sessie. 
 • Vooral de integriteit naar mezelf, dat is zó belangrijk! 
 • Mijn grootste parel is het inzicht in energie, emoties en mijn lichaam.

In een alsmaar drukkere wereld geraken we soms onszelf wat kwijt. Meer en meer mensen vinden het steeds moeilijker om rust te vinden. Zo geraken we na een tijdje oververmoeid en uitgeblust.

Op school leren we veel, heel veel. Maar wat we te weinig leren, of zelfs niet, is hoe we voor onszelf leren zorgen. Zelfzorg, om weerbaar in het leven te staan en om rust bij onszelf te vinden.  

Het Relax-traject voor Stress, burn-out & mindfulness leert jou in 6 weken hoe je voor jouw fysieke, mentale, emotionele en spirituele gezondheid kan zorgen. Stap voor stap wordt een breed scala aan ‘zelfzorg’-tools aangeboden, die je nog makkelijk thuis kan toepassen.

Wat mag je verwachten van dit Relax- traject? 

 • Een programma van zes weken, telkens in groepssessies van 1.5 uur – op woensdagavond van 19u30 – 21u00
 • De groep bestaat uit max. 6 personen
 • Je leert wat er nodig is om bij jezelf tot rust te kunnen komen en hoe je nodige aandacht kan nemen voor jezelf
 • Je leert je bewust te worden van je lichaam en jouw denkpatronen
 • We doen ‘denk- doe- en ontspanningsoefeningen’ die je makkelijk thuis kan herhalen
 • Yoga- en ademhalingstechnieken die helpen tegen stress
 • Introductie rond gezonde voeding en hoe je je lichaam leert ‘voeden’, in plaats van je honger te stillen, inclusief receptenbundel
 • Algemene gezondheidstips voor de komende herfst en winter
 • Na elke sessie is er een thee-momentje om nog even bij te praten

Wie kan er deelnemen aan dit Relax- traject? 

Het traject is voor iedereen bestemd, je hoeft geen specifieke voorkennis te hebben. Iedereen die zich vermoeid of gespannen voelt, weinig energie heeft en nood heeft om aandacht aan zichzelf te besteden, is welkom. Alle oefeningen zijn toegankelijk opgebouwd en er wordt rekening gehouden met ieders niveau en mogelijkheden.

Praktische informatie 

Het Relax-traject: Stress, Burn-out & Mindfulness wordt gegeven door Health Coach Sofie en vindt plaats op zes woensdagavonden van 19u30 – 21u00 bij MindToMove in Diest.
(Koning Albertstraat 99, 3290 Diest).

Een nieuw traject zal opstarten in 2020. Schrijf je zeker in op de nieuwsbrief (onderaan op de Home Pagina) om op de hoogte te blijven van nieuwe startdata! 

Het hele traject kost €180 per persoon. Alle prijzen zijn inclusief BTW. Je inschrijving is pas definitief als het totaalbedrag betaald is. Zodra je inschrijving definitief is, ontvang je nog een mail met praktische informatie over wat je dient mee te brengen en dergelijke.

Deelnemen kan door een mail te sturen naar hello@mindtomove.be of door het contactformulier in te vullen op onze website.


Healthy Body, Healthy Mind, Happy Life

Website by

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x