Save The Date: 15/11/2019 = Winter Shopping Day!

Zoals je weet werken we bij MindToMove alleen met de natuurlijke producten van RainPharma. Dit doen we omwille van de echte, kostbare en duurzame ingrediënten, hetgeen in onze visie past. We kiezen er bewust voor om slechts af en toe met kortingen uit te pakken, en binnenkort is het zover!

Dit jaar bestaat RainPharma 10 jaar en dat laten we niet zomaar voorbij gaan! Op vrijdag 15 november 2019 zetten we deuren van MindToMove open van 10u 's ochtends tot 22u 's avonds en maken we er een feestelijke Winter Shopping Day van! Zet deze unieke dag alvast in je agenda, zodat je niets mist!  

Hoe gaat de Winter Shopping Day in z'n werk? 

  • Je krijgt 10% korting bij aankoop van 1 tot 5 verschillende producten 
  • Je krijgt 20% korting bij aankoop van 6 tot 10 verschillende producten 
  • Heb je 10 verschillende producten van samen meer dan €250? Dan ontvang je bovenop jouw aankopen een Celebration Collection van 'A Perfect Ten' ter waarde van maar liefst €99! Dit is een set van 10 natural skin washes van de Aromatherapy Essentials.

Hulp nodig bij jouw bestelling? 

Ik raad je aan om je bestelling tijdig door te geven, zo ben je zeker dat je producten nog voorradig zijn én dat jij bij de gelukkigen bent om je set A Perfect Ten te ontvangen, want het aantal is beperkt!

Je kan nog voor de Winter Shopping Day een afspraak met mij inplannen om samen te kijken welke producten je zou willen. Dan stellen we samen je lijstje op en zet ik tegen 15.11 alles voor jou klaar. Makkelijk, toch?

Liever zelf je lijstje invullen? Dat kan ook! Hier vind je een link naar je verlanglijstje. (Je moet een beetje doorscrollen naar beneden). Bezorg mij je verlanglijstje per mail of kom langs in de praktijk zelf, ten laatste op 11/11! Lijstjes die ik hierna ontvang, worden niet meer behandeld, dus wees er tijdig bij!
PS: Je mag ook samen met je vriendinnen, collega's, buren, familie... een gezamenlijk lijstje inleveren!  

Nog even op een rijtje... 

  • RainPharma Winter Shopping Day op 15.11.2019
  • Van 10u 's ochtends tot 22u 's avonds 
  • Place To Be = MindToMove  - Koning Albertstraat 99 - 3290 Diest 
  • 1 - 5  verschillende producten = 10% korting 
  • 6 - 10 verschillende producten = 20 % korting 
  • 10 verschillende producten en totaal meer dan €250 = Gratis Set A Perfect Ten Skinwashes twv €99! 
  • Verlanglijstje  afgeven of doormailen naar sofie@mindtomove.be ten laatste op 11.11! 

OPGELET! Deze actie geldt enkel en alleen op 15.11.2019! Dat is dus de enige dag dat je met korting kan kopen en een extra cadeau kan scoren! Deze actie is ook enkel geldig ter plaatse bij MindToMove en niet online. Afhalen en shoppen kan dus enkel de dag zelf! Geraak je er niet? Stuur iemand anders in je plaats, dat is geen enkel probleem!  

Healthy Body, Healthy Mind, Happy Life

Website by

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x