Fysieke ondersteuning

Voedingsadvies speciaal voor jou

Voel jij dat je wel wat meer energie kan gebruiken? Wil je gezonder gaan eten maar weet je niet goed hoe hieraan te beginnen? Wil je enkel kilo’s verliezen en dat graag ook zo behouden? Heb je nood aan een op maat gemaakt plan bij jouw sportactiviteiten? Of heb je last als je hebt gegeten en weet je niet goed hoe dat komt? 

Voor elk wat wils dus. Samen met jou bekijk ik waar je nood aan hebt en wat je graag wil bereiken. Op basis daarvan stellen we een voedingsplan op, zodat je de resultaten haalt waar je naar op zoek bent. Hieronder vind je de 3 opties die je kan kiezen op vlak van voedingsbegeleiding: 


1. RainPharma Dieet, voor wie niet van diëten houdt

Zelf werk ik met de producten van RainPharma, een Belgisch holistisch gezondheidsmerk. Ik ben geen grote fan van ondoordachte crashdiëten, die een ware aanslag zijn op je lichaam. Het menselijk lichaam is heel complex, dus reden te meer om je goed te informeren en te laten begeleiden als je gezonder wil gaan leven of gewicht wenst te verliezen. De producten van RainPharma spelen hier naar mijn mening perfect op in. Het is een totaalconcept dat is opgebouwd rond gezonde voeding, met een duurzame lange termijnvisie, zodat je behaalde resultaten ook blijven. Door de combinatie van gezonde voeding, de ondersteunende RainPharma voedingssupplementen, de RainShakes (die geen maaltijden vervangen, maar louter ter ondersteuning van natuurlijke voeding dienen!) en de persoonlijke begeleiding gedurende een jaar, kan je er zeker van zijn dat je op een verstandige manier kan afslanken met respect voor je lichaam. 

Hoe gaan we te werk? 

We starten met een intake gesprek van ongeveer anderhalf uur. Tijdens dit gesprek gaan we kijken naar jouw wensen en doelen en krijg je alle informatie over de producten die je nodig hebt. Ik leg je ook wat je wel kan eten en wat je (tijdelijk) niet meer kan eten en hoe je eetschema er zal gaan uitzien. Alle vragen die je hebt kan je stellen, zodat je achteraf met een vertrouwd gevoel naar huis keert en aan je dieet kan beginnen. Bij het intake gesprek hoort ook een gewicht- en vetmeting. 14 dagen later volgt het eerste terugkommoment en bekijken we de eerste resultaten. 

De eerste fase, de afvalfase, duurt maximaal 12 weken. Tijdens die periode verlies je de overtollige kilo’s die je wilde kwijtraken. Je komt regelmatig langs op controle om de voortgang op te meten. Deze tussencontroles duren niet lang, maar ik neem de tijd die je nodig hebt mocht je vragen hebben of graag wat wil bespreken. Daarna treedt de verzilveringsfase op. Dit is een soort van stabilisatiefase waarin we stilaan andere voedingsmiddelen terug integreren. Deze fase duurt maximum 9 weken. Na deze fase kom je in stabiele fase terecht en heb je geleerd hoe je in je dagelijkse leven een gezond en evenwichtig voedingspatroon kan hanteren. Tijdens deze laatste fase gaan we extra streng controleren dat je je streefgewicht kan blijven behouden, want dat is uiteindelijk wat telt! 

Tarief: 

 • RainPharma Dieet Box: €475. Hier zitten de nodige producten om te starten + een jaar lang consultaties inbegrepen. 

Wens je graag wat meer informatie over het RainPharma Dieet, maak dan je afspraak bij MindToMove

2. Smart Nutrition Project, de gulden middenweg 

Heb je geen behoefte om veel kilo’s te verliezen, maar wil je eerder je voedingsgewoonten wat veranderen? Dan is het Smart Nutrition Project eerder voor jou bestemd. Je kan dit programma inzetten als tussentijdse gezondheids- en vitaliteitskuur, je kan er een paar kilo’s mee verliezen en je gewicht ook makkelijk behouden en je kan het programma toepassen in combinatie met sporten of andere figuurbehandelingen. Bijkomend voordeel is dat je huidconditie ervan verbetert, doordat je de stofwisseling in je lichaam stimuleert en afvalstoffen je lichaam sneller zullen verlaten. Meer energie, een sterkere gezondheid en een stralende huid, wie droomt daar niet van? 


Tarief: 

 • Smart Nutrition Box + intake gesprek: €149
 • Opvolgconsult 30 minuten: €30 

Voor meer informatie over het Smart Nutrition Project kan je een afspraak maken bij MindToMove.

3. Voedingsbegeleiding op maat 

Wil je graag gezonder leven, glutenvrij, vegetarisch of veganistisch gaan eten, maar weet je niet goed hieraan te beginnen? Ook dat kan! Hiervoor plannen we een intakegesprek in van 1 uur waarin we alles bespreken hoe je te werk kan gaan. Je kan ook de extra optie kiezen waarin ik een gepersonaliseerd voedingsplan voor je opstel (€40). 

Na 2 weken zien we mekaar weer om de vooruitgang te bespreken. Ook deze consultatie duurt 1 uur. 

Daarna kunnen er optioneel vervolgafspraken gepland worden van 30 min.

Tarief: 

 • Intake gesprek 60 minuten: €60
 • Opvolgconsult 60 minuten: €60
 • Opvolgconsult 30 minuten: €30 


Voetreflexologie 

Voetreflexologie is een aanvullende therapie op andere behandelingen en stelt dat de voet de spiegel is van het menselijk lichaam. Het vindt zijn oorsprong in het Oude China en India, waar men veel verder gaat kijken naar de linken in het lichaam dan wij hier gewoon zijn. Alle lichaamsdelen en organen zijn door energiestromen met mekaar verbonden, en dit weerspiegelt zich in de voet, vaak onder de vorm van spanningen en hardere plekken. Voetreflexologie werkt op 3 vlakken: Ontspanning in het lichaam brengen, energie terug doen stromen door blokkades op te heffen en het lichaam terug naar een natuurlijk evenwicht (homeostase) te brengen.

De voordelen van voetreflexologie zijn de volgende:

 • Het neemt spanning weg in het lichaam: Stress en spanningen zijn de dag van vandaag een van de grootste oorzaken van hedendaagse ziektes en kwalen. Door een continue spanning in het lichaam kunnen er op termijn verschillende ernstige en minder ernstige aandoeningen ontstaan. Voetreflexologie biedt een stelsel aan van technieken, waarbij het lichaam zijn natuurlijk evenwicht herstelt en spanningen worden weggenomen.
 • Het verbetert de doorbloeding: Voor een optimale balans in het lichaam is een goede doorstoom van bloed (én dus ook zuurstof) een primaire vereiste. Elke lichaamscel levert z’n bijdrage aan een optimale werking. Elke prikkel wordt gestuurd via ons belangrijkste stelsel: het Centrale Zenuwstelsel, wat de dag van vandaag aardig onder druk kan komen te staan. Zoals hierboven reeds vermeld, zorgt voetreflexologie voor meer ontspanning het lichaam, waardoor ook de druk op de zenuwen afneemt en de doorbloeding verbetert. Hierdoor zal dus ook de toevoer van onder andere zuurstof toenemen, waar alle organen baat bij hebben.
 • Het helpt om de natuurlijke balans in het lichaam te herstellen: Aan de hand van de druktechnieken die bij voetreflexologie worden toegepast, worden organen en klieren gestimuleerd om (terug) een normaal niveau van actie te ondernemen. Belangrijk om hierbij te vermelden is dat deze therapie nooit van het ene uiterste in het andere gaat. Dat betekent dat eens het natuurlijk evenwicht is teruggekeerd en organen & klieren terug op hun natuurlijk ritme werken, dit evenwicht ook behouden blijft. 

We werken met minimum 2 sessies van 1 uur. Een eerste keer om kennis te maken met voetreflexologie (voor wie er nog niet bekend mee is). Een tweede keer om te bespreken wat de reactie van het lichaam was, wat er is veranderd en om nog gerichter op de klachten te kunnen werken. Daarna is het mogelijk om een herstellend traject te volgen van 5 sessies. 

Tarief:

 • Sessie 1: 60 minuten: €60 
 • Sessie 2: 60 minuten: €60 
 • Herstellend traject van 5 sessies:  €275 

Praktisch: Voor een voetreflexologie behandeling draag je best een gemakkelijke broek die niet knelt als je ze tot de knieën oprolt. Elke behandeling wordt vooraf gegaan door een zuiverend voetbad.  Kruidenthee en water zijn bij in de behandeling inbegrepen. Het is belangrijk om achteraf voldoende zuiver water of thee te drinken, zodat afvalstoffen je lichaam kunnen verlaten.

Maak hier je afspraak voor een sessie Voetreflexologie 

Boost Arrangement 1: "I Love Me"

Natuurlijke gezichtsbehandeling | 90 min | €75

Zorgen voor jezelf doe je niet enkel door goed te eten en te drinken, voldoende te slapen en regelmatig te sporten, maar ook door op tijd te ontspannen, bijvoorbeeld door een ontspannende en verzorgende gezichtsbehandeling. Ook daarvoor kan je bij MindToMove terecht. Aangezien ik een evenwichtige, natuurlijke levensstijl enorm belangrijk vind, geldt dat ook voor de verzorgingsproducten waarmee ik werk. RainPharma is een Belgisch, natuurlijk gezondheidsmerk dat een heel gamma van kwaliteitsvolle producten aanbiedt. Voor de gezichtsbehandelingen werk ik dan ook graag met deze producten, omdat ze hypoallergeen zijn, dermatologisch getest, vrij van chemische bewaarmiddelen, niet getest zijn op dieren en geschikt voor mensen die veganistisch leven. Ik laat mijn klanten altijd eerst een intakeformulier invullen. Op basis hiervan bekijk ik waar de huid het meeste nood aan heeft en stel ik op maat van de klant een behandeling samen. Op die manier bereiken we de beste resultaten, helemaal afgestemd op jouw huid. 

Na een gezichtsbehandeling heb je ook de mogelijkheid om de producten ter plaatse aan te kopen, waarbij ik je graag nog wat extra uitleg bied. 

Praktisch: Voor de gezichtsbehandeling kan je onder je kleding een topje of onderhemdje dragen, waarvan de schouderbandjes omlaag kunnen. Je ligt onder een dekentje zodat je het zeker niet koud krijgt. Kruidenthee en water zijn bij de behandeling inbegrepen. 

Maak hier je afspraak voor je Boost Arrangement 1! 

Boost Arrangement 2: "I Love Me More"

Natuurlijke gezichtsbehandeling + Consult huidverbeterend voedingsadvies + aangepast voedingsschema | 90 min | €125

Wil jij graag nog een stapje verder gaan om voor jezelf te zorgen? Dat kan via het Boost Arrangement 2: "I Love Me More". In dit arrangement zit een verzorgende natuurlijke gezichtsbehandeling van 75 minuten inbegrepen én een consultatie met bijhorend voedingsschema om je huid te boosten. Resultaat? Helemaal ontspannen na de gezichtsbehandeling, een verzorgde huid én langer resultaat door je aangepast voedingsschema. Hello healthy you!

Maak hier je afspraak voor je Boost Arrangement 2! 

Boost Arrangement 3: "I Love Me All The Way"

Natuurlijke gezichtsbehandeling + herstellende sessie voetreflexologie + Consult huidverbeterend voedingsadvies + aangepast voedingsschema | 2.5 uur | €175

Zin om eens een hele namiddag voor jezelf te nemen? Ultiem te ontspannen  en jezelf weer helemaal in balans te voelen? Dan kies je voor het Boost Arrangement 3: "I Love Me All The Way". Gedurende 2.5u staat in teken van jouw ontspanning en verzorging. In dit arrangement zit een natuurlijke gezichtsverzorging van RainPharma van 75 minuten inbegrepen, een ontspannende sessie voetreflexologie én de toelichting voor een huidverbeterend voedingsschema. Resultaat? Hernieuwde energie, een verzorgde huid, je lichaam voelt veel meer in balans en je houdt dit in stand door je aangepast voedingsschema.

Maak hier je afspraak voor je Boost Arrangement 3!


Healthy Body, Healthy Mind, Happy Life

Website by

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x