Mentale & Emotionele begeleiding via Coaching

Consciousness Coaching

(Her)Ontdek samen in een persoonlijk coachingstraject jouw kracht en energie, om gelukkig & positief in jouw leven te staan. 

Voel je dat je vaak onder druk staat en gestresseerd bent? Merk je dat je lichaam op is, doordat je altijd moe bent en weinig energie hebt? Kamp je met een laag zelfbeeld en/of weinig zelfvertrouwen? Bang om te falen, of om het niet goed te doen? Zijn slapeloze nachten door te piekeren voor jou de nieuwe standaard geworden?

Dan kan coaching voor jou een steun zijn…

Tijdens een coachingstraject van minimaal 6 sessies bepalen we samen waar jij wil komen te staan over een bepaalde tijd. 

Doorheen het traject kijk ik samen met jou waar we sessie per sessie aan gaan werken. Dit alles gebeurt in een context van vertrouwen en ondersteuning en los van elk oordeel. Gedurende dit traject begeleid ik jou in het vinden van jouw kracht en je energie om verder te gaan, om zorgen of stress te doen wegnemen en om doelen te bereiken die je eerst niet mogelijk achtte nog te kunnen bereiken. Ik ben zelf gecertificeerd Creative Consciousness Coach, erkend door de Internationale Coaching Federatie (ICF).

Creëer je leven zoals jij het wil

Creëer doorheen het coachingstraject een leven dat in lijn ligt met wie jij bent. Een nieuw leven, dat past bij wie jij bent in deze fase van je leven. Een leven waarin je ‘moeten’ vervangt door ‘mogen’,‘willen’ of 'kiezen' Een leven met meer vrijheid en (levens)energie. 

Voor wie is coaching bedoeld?

 • Stressklachten & Perfectionisme
 • (Bijna) Burn-out
 • Faalangst
 • Laag zelfbeeld/ zelfvertrouwen
 • Doel willen behalen maar niet weten hoe
 • Slaapproblemen
 • Weinig energie
 • Loopbaanbegeleiding
 • Voor iedereen die ergens vastzit in zijn/haar leven en niet goed ziet hoe verder te kunnen gaan

Enkele referenties: 

 • In het traject heb ik geleerd dat ik fouten mag maken. Alleen zo kan ik iets leren. Ik zie nu dat ik uit mijn comfortzone aan het treden ben, en dat is best spannend! 
 • Ik heb een duidelijker beeld gekregen over mijn doelen. Ik begrijp nu ook wat coaching is en wat het betekent. Ik heb ook geleerd om meer structuur in mijn leven te hebben en een positiever zelfbeeld te krijgen. 6 top sessies achter de rug hebben me enorm geholpen .
 • Ik kan nu mijn werk beter indelen zonder al teveel stress! Mijn collega’s zijn super behulpzaam. Dat alles heeft me natuurlijk gemotiveerd en deugd gedaan. Ik heb me ook aan de afspraken gehouden, om niet dezelfde fout te maken. ( bij wijze van spreken) Bedankt voor je steun!
 • Ik heb Sofie ervaren als een oprechte, doortastende, betrokken en warme coach. Sofie laat je niet wegkomen met het makkelijke antwoord en schijnt lichtjes op blinde vlekken, waar je je niet bewust van was dat je ze had. Ze is in staat je ook naar het grotere plaatje te laten kijken en werkt schijnbaar moeiteloos met de tools zoals 3C en Ladder of Power. Je voelt je echt gezien door Sofie en bent na een coachingstraject bij haar in staat om efficiënter te handelen, los van ruis. Je voelt je stukken helderder in je hoofd en hebt weer focus. Dit alles gebeurt op een zeer professionele manier. Sofie straalt kennis en kunde uit, is een echte professional. Van het eerste gesprek af aan voel je dat ze weet wat ze doet, voorbereid is en open staat voor alles dat je kunt en dat je in je hebt. Ik kan iedereen die op zoek is naar een professionele, doortastende coach Sofie van harte aanraden!
 • Sofie haar warme persoonlijkheid zorgde bij mij meteen voor een veilig gevoel om zo ook al mijn bezorgdheden te kunnen delen. Heel mooi hoe zij mij mezelf heeft leren zoeken ... en vinden.
  Bij haar heb ik geleerd om méér liefde en zachtheid voor mezelf te tonen. Ik besef nu dat wat ik ook kies, altijd OK is zolang het maar mijn keuze is. Zolang het maar is waarvoor ik echt wil gaan of waar ik voor wil staan. Als ik weer twijfel aan mezelf, ga ik me nu baseren of feiten en niet meer louter op de verhalen in mijn hoofd die ik mezelf vertel.
 • Het coaching traject was een confrontatie met mijzelf, hieruit zijn inzichten gekomen, bewustwordings punten als ook innerlijke rust. Maar voornamelijk innerlijke beweeg ruimte.
 • Met de coaching van Sofie heb ik ervaren dat ik aan problemen áltijd zelf kan werken. Door Sofie’s coaching zag ik oplossingen waar ik zelf niet eerder aan had gedacht, en die toch uit mezelf voortkwam. Zij nodigde vervolgens uit om die stappen te zetten die ik wilde en kon. En daarmee kom ik dichter bij mijn doelen, zowel privé als op het werk. Sofie coacht met liefdevolle aandacht, en met een aangenaam vleugje humor. Zij stelt pittige vragen die eraan bijdragen de zaken écht te zien zoals ze zijn. Als je echt iets wilt veranderen in (een deel van) je leven, dan kan ik je Sofie van harte aanbevelen: een goede coach, en ook nog eens een superleuk mens.

Voor meer informatie over mijn coachingstarieven en het proces, neem contact met mij op via sofie@mindtomove.be. 

Voor meer informatie over mindfulness en relaxatie, neem een kijkje op onze pagina over het Relaxatie-traject. 

Healthy Body, Healthy Mind, Happy Life

Website by

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x