Mentale & Emotionele ondersteuning

Consciousness Coaching

Wie wil jij zijn om je leven te leiden zoals jij het wil? Wat kan jij doen om je doelen helder te krijgen en ze dan ook te bereiken? Wat heb jij nodig om dichter bij jezelf te komen staan? Tal van vragen waarin in jou als coach met veel openheid en ruimte in meeneem. Coaching is samenwerking. Samen met jou creëer ik een context van vertrouwen, draagkracht en los van elk oordeel. Binnen dat kader bekijk ik met jou in welk gebied jij in jouw leven meer focus, helderheid en richting wil ervaren. Gedurende het hele proces begeleid ik jou in het vinden van jouw eigen kracht om vertrouwen bij jezelf te creëren, stress of zorgen te doen wegnemen, doorbraken teweeg te brengen en zelfs doelen te bereiken die je nooit eerder hebt bereikt, zowel in je persoonlijk als in je professionele leven. Via een krachtig en efficiënt transformatieproces nodig ik je uit om zelf de touwtjes van jouw lotsbeschikking in handen te nemen, voor een leven zoals jíj het wil leiden.

Voor meer informatie over mijn coachingstarieven en het proces, neem contact met mij op via sofie@mindtomove.be. 


Yoga, Meditatie & Mindfulness 

Yoga heeft de laatste jaren meer en meer mensen in onze Westerse samenleving voor zich gewonnen. We beoefenen yoga allemaal om een bepaalde reden, die voor iedereen verschillend kan zijn. Bij MindToMove beschouwen we yoga als een gezonde ondersteuning voor het fysieke én het mentale lichaam. Omdat wij naar het lichaam kijken als een onlosmakelijk verbonden geheel, vinden we het belangrijk om aan al die onderdelen en de onderlinge linken aandacht te besteden.

Yoga versterkt je spieren en botten. Door de houdingen die je uitvoert, soms wel minutenlang aan één stuk, bouw je stukje bij beetje aan de opbouw van je spieren en botten. Daarbij verhoogt yoga ook je flexibiliteit, omdat je spieren regelmatig gestretcht worden. Hierdoor wordt je hele lichaam sterker en vitaler, waardoor de kans op blessures dan weer vermindert en je meer ruimte biedt aan je lichaam.  

Door een sterker en flexibeler spiergestel en de grote variatie aan oefeningen en houdingen, zorg je ook voor een betere bloedcirculatie in je lichaam. Bovendien schenk je bij yoga heel wat aandacht aan de juiste ademhaling, waarbij je leert om de volle capaciteit van je longen te gaan benutten. Door juist te ademen en hierop te focussen, verbeter je je zuurstofopname, waardoor er meer zuurstof naar je cellen kan gebracht worden. Je spieren, maar ook je algemene energieniveau, hebben hier heel wat baat bij.

Naast yogalessen, biedt MindToMove ook Meditatielessen en Mindfulness-lessen aan. In deze lessen gaan we dieper in om aandachtiger te leren leven, meer in het moment zelf en om je focus en geest te verscherpen, hetgeen je (sportieve) prestaties ook ten goede komt.

Al deze vormen van mentale, emotionele en spirituele oefeningen komen ook jouw fysieke lichaam ten goede. Zij liggen aan de basis van een gezonde levensstijl, waarbij je luistert naar je lichaam, ruimte neemt voor jezelf en zorgt voor jezelf, je je energieker voelt en je veerkracht verhoogt.

Praktische informatie 

Start Yogalessen 2019: donderdag 7 februari 2019 van 08u30 - 10u00 

Losse les: €12 

10-beurtenkaart: €100 

Algemene voorwaarden yogalessen

  • Een beurtenkaart is persoonlijk en niet overdraagbaar. 
  • Een beurtenkaart of losse beurt wordt onder geen enkele voorwaarde terugbetaald. 
  • Een beurtenkaart is 6 maanden geldig. Verlenging is enkel mogelijk in geval van ernstige ziekte en op vertoon van doktersattest. 
  • Je betaalt op voorhand ter plaatse of via overschrijving. 
  • Reservaties kunnen tot 2u op voorhand geannuleerd worden via mail: hello@mindtomove.be 
  • Lessen vinden plaats vanaf 3 inschrijvingen. Bij te weinig deelnemers zal je op voorhand verwittigd worden en kan je je beurt recupereren. 
  • Yogamatjes en ander materiaal is ter beschikking bij MindToMove. Je mag gerust ons materiaal gebruiken, met het nodige respect. Je bent altijd vrij om je eigen matje en ander materiaal mee te brengen. 
  • MindToMove is in geen enkel geval verantwoordelijk voor ongevallen, kwetsuren of diefstal. Je bent zelf verantwoordelijk voor een goede fysieke staat en een goede verzekering, zodat je verrassingen vermijdt. 


Healthy Body, Healthy Mind, Happy Life

Website by

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x